Vad är zonterapi?

Zonterapi är en urgammal behandlingsform som användes ca. 3000 år f. Kr. i Indien och Kina.  Vid zonterapi behandlar man fotens reflexzoner med olika tryckkombinationer. Dessa tryck påverkar kroppens olika organ och energibanor och därmed aktiveras kroppens egen läkningsförmåga... (läs mera)

Åkommor:

Zonterapi kan användas av människor i alla åldrar som vill bevara sin hälsa och höja sin livskvalitet, och du behöver inte må dåligt för att må bättre. Zonterapi är lämplig vid många olika åkommor... (läs mera)

Efter behandlingen:

Zonterapin rensar ut slaggprodukter ur kroppen och vissa reaktioner kan uppstå under och efter behandlingen. Detta beror på att kroppen har reagerat och läkningsprocessen har börjat... (läs mera)

Graviditet och zonterapi:

Graviditet och zonterapi är en oerhörd bra kombination. Som gravid är din kropp utsatt för stora förändringar. Zonterapin både lindrar och förebygger graviditetsbesvär. Samtidigt stärks båda din och ditt barns kropp av zonterapin... (läs mera)

Barn och zonterapi:

Zonterapi är bra för båda barn och ungdomar. De reagerar snabbt och positivt på behandlingarna. Friska och glada barn, trivs bättre, orkar mera och lär sig snabbare... (läs mera)