Sagtotyckt

Här kan du läsa mina kunders berättelser om varför de valde zonterapi och hur zonterapin har hjälpt dem....

 • Magbesvär – berättat av Jesper

  Jag är en kille på 38 år som har haft magvesvär i form av diarré och smärta sen jag var 25 år gammal. Mina besvär har i många år begränsat min vardag då jag t.ex alltid känner att jag måste leta upp en toalett när jag är på nya ställen …Läs mer »
 • Berättelse från en byggnadssnickare

  Efter många år av slit som byggnadssnickare och egenföretagare kom jag i kontakt med Annemette vintern 2014.Problemen bestod av värk i vänster hand, vänster axel, bägge knäna och stundtals problem med ryggen. Efter ett par behandlingar försvann smärtan i vänster hand sedan försvann smärtorna i knäna, axeln og ryggen.Et annant problem …Läs mer »
 • Utbrändhet – berättat av Pia

  Jag hade sedan i höstas  gått hos Annemette för min utbrändhet.Jag hade varit sjukskriven sedan nio månader tillbaka när jag blev tipsad om att gå til Zona. Annemette är fantastisk och känner direkt var problemen sitter och löser upp dessa spänningar. Jag har fått stor hjälp och känner att energin …Läs mer »
 • Ridolycka – berättelse av Pernilla, 32 år

  De senaste nio åren har jag levt med ständig smärta i olika delar i kroppen som uppkom efter en ridolycka där jag drabbades av fyra bäckenfrakturer. Alla dessa år har varit en ständig kamp att försöka hitta lösningar för att kunna få ett drägligt liv samt ett fungerande arbetsliv och …Läs mer »